Menu

LMG9980ZWCC-01 priemyselné displeja LCD

LMG9980ZWCC-01 priemyselné displeja LCD
€181.26
SKU#: w291312 Na sklade
  • Kategória : Elektronické Súčiastky A Komponenty
Veľkosť
  • s
  • m
  • l
  • xl

Doprava :

1, doručenie prostredníctvom Čína Príspevok Registrované Air Mail alebo ePacket.

2, Budeme odoslať tovar do 3 pracovných dní po tom, čo sme dostať svoje objednávky .

3, Normálne , môžete si tovar v 27 kalendárnych dní .

4, uistite sa, Prosím, vášho lodné informácie ( vrátane adresa / psč / telefónne číslo / kontaktná osoba ) sú správne pred objednávky .Ak chcete, aby sme ho odoslať na inú adresu , pls nás informujte vopred , a nechajte správu v našej transakcie.

Balenie :

Vonkajšie balenie je silný kartón , vnútorné balenie je pena , bude to silné a dostatočne bezpečné , aby sa zabránilo dostať rozbité v doprave .

Záruka :

1, berieme 12 mesiacov záruka od dátumu expedície , bez ohľadu na to, akú kvalitu problém to je .

2, Pls udržať v kontakte s nami , ak máte akékoľvek problémy pls kontaktujte nás okamžite , ktorý vám pomôže problém vyriešiť čo najskôr. .

Spätná väzba :

1, Keď sa dostanete tovar , pls potvrdiť, že ste dostali tovaru .

2, Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám svoje pozitívne odozvy, ktoré ocenia.

3, Ak máte akýkoľvek problém, kontaktujte nás, prosím, pred tým, než akúkoľvek spätnú väzbu , pls, dajte nám vedieť o probléme .Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém čo najskôr. .Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité .

Pripomienka :

Naša cena nie je vrátane všetkých colné daň / poplatok v mieste určenia .Budete musieť zaplatiť nejakú daň / poplatok, alebo nie , keď tovar dostanem Colné Odbavenie v cieľovej Ciel , To závisí od zákonov v cieľovej krajine .

Existuje mnoho ďalších vysoko kvalitné produkty v našom obchode, úprimne vás pozvať pridať našom obchode do vášho obchodu zoznamu.

Ak máte akékoľvek potreby, pls neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby sme vám pomohli, dúfam, že sa vám môže mať šťastný nakupovanie u nás.S pozdravom!

  • Pôvod Kontinentálna Čína

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: